Close

A kék orchidea legendája

Festett orchidea

Az utóbbi években felütötte a fejét a kék orchideák divatja. Időről időre a vásárlóink érdeklődnek a nem evilági virág felől, majd miután bemutatjuk a növényt, inkább nem kérnek belőle. Jogosan merülhet fel Önben a kérdés: de miért?

A kék orchideáról sokan nem tudják, hogy nem természetes úton lesz kék, a természetben ugyanis kék színű orchidea nem létezik. Persze, mondhatják erre, hogy na és, kit érdekel? Pedig ez több szempontból is nagyon fontos!

Először is, a kék szín idővel kifakul, majd teljesen eltűnik. Az eredetileg fehér növényt befestik, és különböző kemikáliákkal kezelik. Ennélfogva rövid időn belül a kék színét elveszti, jobb esetben a halványkék virágait elhullajtja, majd gyenge, fehér virágokat hoz.

Legtöbbször azonban az orchideát annyira megterheli ez a kezelés, hogy a növény egyszerűen elhal. A festett orchideák a fentebb említett negatív tulajdonságok mellett jóval drágábbak is, mint a természetes orchideák, ezért mi nem tartunk belőlük az üzletben.

Ezt a bejegyzést kifejezetten tájékoztató jelleggel írtuk. Mint azt már sokan tudják rólunk, nagyon fontosnak tartjuk a környezettudatosságot, a vevők teljes körű tájékoztatását és a természetesség megőrzését.  

Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
A kék orchidea legendája 1

Csokor

A natúr csokrok frissessége felüdíti a környezetet, a kötött csokrok pedig üzenetet hordoznak magukban.

Read More »
Páfrány - Cycas

Pálma

A pálmák már több millió éve is éltek a földön, de még mindig nem mentek ki a divatból! Tökéletesen passzolnak mind a modern és vintage lakások stílusához.

Read More »
A kék orchidea legendája 2

Összeültetés

Szezonális összeültetés üvegtálban, vagy kaspóban. A kompozíció átmérője 30 cm, magassága pedig 25 cm.

Read More »

Menü

A jelenlegi helyzetre tekintettel csapatunk kontakt mentes kiszállítással dolgozik.

 

A szolgáltatás árát online utalással várjuk. Majd egy előre megbeszélt helyen
(kapuban, ajtó előtt, stb.) hagyjuk a növényt, és telefonon értesítjük Önöket a csomag megérkezéséről, így a személyes kontaktus elkerülhető.

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

Kedves Vásárló!

Mindenki tudja, hogy a koronavírus átalakította mindennapjainkat. Arra kell törekednünk, hogy minél kisebb számú a személyes érintkezéssel oldjuk meg a napi teendőinket az egészségünk megóvása érdekében.

 

Ugyanakkor a bezárkózás felerősít bizonyos emberi érzéseket, eszünkbe jutnak szeretteink. Van, aki hiányzik, valaki azért jut eszünkbe, mert születésnapja van, vagy csak úgy gondolunk rá.

 

Ezért elindítunk egy akciót, amely során üzletünkből online rendeléssel, kiszállítással, online fizetéssel kínálunk extra besorolású orchideákat és flamingókat, hogy ily módon is kifejezhessék, hogy gondolnak egymásra. Az akció neve GONDOLOK RÁD!

 

Tudjuk, hogy a helyi közösségek tudatos magatartása esélyt fog adni a majdani újra induláshoz! Ezért a GONDOLOK RÁD  akció keretében kiszállított virágokat előzetes egyeztetés alapján akár érintkezésmentes módon is kiszállítjuk Önöknek.

A Tassivirág szakmai és vállalkozói múltja három évtizedre tekint vissza. Tasson 1989-ben nyílt meg az első üzletünk, majd 2013-ban nyitottuk meg a forgalmas tassi főút mellet az új, üzletünket.

 

Lelkes csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a virágkötészet, mint szakma továbbra is a vevő egyedi igényeinek és elképzeléseinek a szakszerű és kreatív megvalósításáról szóljon. 

 

Ezen felül kimondottan fontos számunkra a környezetvédelem és a tudatos fogyasztói magatartás támogatása.

 

A környezettudatosság jegyében növényeinket a saját esővíz gyűjtőnkben összegyűlt csapadékkal locsoljuk, valamint nem használunk vegyszereket, ennek megfelelően üzletünkben nem tartunk mesterségesen, vegyszerekkel megfestett virágokat. Továbbá a tőlünk vásárolt virágait újrahasznosított papírszatyorban viheti haza. 

 

Webáruházunkban azokat a termékeinket válogattuk össze, amelyek tökéletesek bármilyen alkalomra. Legyen szó különleges eseményről, vagy a mindennapokról, kínálatunkban megtalálja a megfelelő meglepetést. 

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

 

Tassivirág – profi kezek által válogatott virágokból.

  1. Termék kiválasztása
  2. Szállítási cím megadása
  3. Bankkartyás fizetés
  4. Szállítás a rendelést követő munkanapon
  5. Tovabbi informaciókért a vásárlás menetéről kattintson ide:
    Vásárlás menete

Kapcsolat

Telefon: 06 30 3789-746

E-mail: tassiviragbolt@gmail.com

Nyitvatartás:
H-P: 8:00-15:00
Sz: 8:00-15:00
V: 8:00-12:00

 

Cím: 6096 Tass, Akácfa utca 16.

 

Üzenjen nekünk itt: