Close

Anyák napja

Kissé unalmas klisé, hogy minden bejegyzés, vélemény, szakértői megnyilvánulás úgy kezdődik, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzetben új megközelítés szükséges a koronavírus járvány miatt. Unalmas, de megkerülhetetlen körülmény, hiszen ez kétségtelenül igaz. Üzletünk anyák napi felkészülése során is figyelembe kell venni ezt a körülményt, mivel hangsúlyosabbá vált a virág házhozszállítás.

 

Kiszállítást jellemzően távoli rokonok szokták kérni, de idén a személyes kontaktus elkerülésével is óvjuk a veszélyeztetett korosztályhoz tartozó szülőket, rokonokat.

A kiszállítás lehetősége természetesen anyák napjára is érvényes, azonban a megnövekedett rendelés szám miatt javasoljuk, hogy minél előbb jelezze igényét. Ez több előnnyel is jár:

 

1. A megrendelt virágokat a megrendelés sorrendjében tudjuk kiszállítani, tehát minél előbb rendel, annál előbb kapják meg szerettei a köszöntéseket

2. Az előre leadott megrendelését biztosan tudjuk teljesíteni, mert előre tudjuk ütemezni a készlet gazdálkodásunkban.

3. Érdemes, már péntekre, vagy szombatra kérni a kiszállítást, mert így nem fordulhat elő, hogy vasárnap csak késő este érkezik meg a virágküldemény. Ezzel szemben így egész hétvégén gyönyörködhet benne a megajándékozott.

 

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően idén is különös gondot fordítunk arra, hogy csakis friss és minőségi virágokkal szolgáljuk ki vevőinket. Keressük a legszebb cserepeseket és vágottakat egyaránt. Szerencsére a beszerzési forrásaink sokéves együttműködés során alakultak ki, így a frissesség, a jó minőség garanciáját adják.

 

A fentiekre tekintettel az anyák napi megrendeléseknél kérjük, hogy igényeiket szerda, azaz április 29-én 16 óráig jelezzék. Ebben az esetben garantálni tudjuk a kiszállítást vasárnapig. Természetesen a később leadott megrendeléseknél is igyekszünk kiszállítani a lehetőségeinkhez mérten.

Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Páfrány - Cycas

Pálma

A pálmák már több millió éve is éltek a földön, de még mindig nem mentek ki a divatból! Tökéletesen passzolnak mind a modern és vintage lakások stílusához.

Tovább a termékhez

Menü

A jelenlegi helyzetre tekintettel csapatunk kontakt mentes kiszállítással dolgozik.

 

A szolgáltatás árát online utalással várjuk. Majd egy előre megbeszélt helyen
(kapuban, ajtó előtt, stb.) hagyjuk a növényt, és telefonon értesítjük Önöket a csomag megérkezéséről, így a személyes kontaktus elkerülhető.

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

Kedves Vásárló!

Mindenki tudja, hogy a koronavírus átalakította mindennapjainkat. Arra kell törekednünk, hogy minél kisebb számú a személyes érintkezéssel oldjuk meg a napi teendőinket az egészségünk megóvása érdekében.

 

Ugyanakkor a bezárkózás felerősít bizonyos emberi érzéseket, eszünkbe jutnak szeretteink. Van, aki hiányzik, valaki azért jut eszünkbe, mert születésnapja van, vagy csak úgy gondolunk rá.

 

Ezért elindítunk egy akciót, amely során üzletünkből online rendeléssel, kiszállítással, online fizetéssel kínálunk extra besorolású orchideákat és flamingókat, hogy ily módon is kifejezhessék, hogy gondolnak egymásra. Az akció neve GONDOLOK RÁD!

 

Tudjuk, hogy a helyi közösségek tudatos magatartása esélyt fog adni a majdani újra induláshoz! Ezért a GONDOLOK RÁD  akció keretében kiszállított virágokat előzetes egyeztetés alapján akár érintkezésmentes módon is kiszállítjuk Önöknek.

A Tassivirág szakmai és vállalkozói múltja három évtizedre tekint vissza. Tasson 1989-ben nyílt meg az első üzletünk, majd 2013-ban nyitottuk meg a forgalmas tassi főút mellet az új, üzletünket.

 

Lelkes csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a virágkötészet, mint szakma továbbra is a vevő egyedi igényeinek és elképzeléseinek a szakszerű és kreatív megvalósításáról szóljon. 

 

Ezen felül kimondottan fontos számunkra a környezetvédelem és a tudatos fogyasztói magatartás támogatása.

 

A környezettudatosság jegyében növényeinket a saját esővíz gyűjtőnkben összegyűlt csapadékkal locsoljuk, valamint nem használunk vegyszereket, ennek megfelelően üzletünkben nem tartunk mesterségesen, vegyszerekkel megfestett virágokat. Továbbá a tőlünk vásárolt virágait újrahasznosított papírszatyorban viheti haza. 

 

Webáruházunkban azokat a termékeinket válogattuk össze, amelyek tökéletesek bármilyen alkalomra. Legyen szó különleges eseményről, vagy a mindennapokról, kínálatunkban megtalálja a megfelelő meglepetést. 

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

 

Tassivirág – profi kezek által válogatott virágokból.

  1. Termék kiválasztása
  2. Szállítási cím megadása
  3. Bankkartyás fizetés
  4. Szállítás a rendelést követő munkanapon
  5. Tovabbi informaciókért a vásárlás menetéről kattintson ide:
    Vásárlás menete

Kapcsolat

Telefon: 06 30 3789-746

E-mail: tassiviragbolt@gmail.com

Nyitvatartás:
H-P: 8:00-15:00
Sz: 8:00-15:00
V: 8:00-12:00

 

Cím: 6096 Tass, Akácfa utca 16.

 

Üzenjen nekünk itt: