Close

Néhány gondolat a COVID-19 okozta hatásokról, és a közös jövőnk alakulásáról (a teljesség igénye nélkül)

Néhány gondolat a COVID-19 okozta hatásokról, és a közös jövőnk alakulásáról (a teljesség igénye nélkül) 1
Az eddig jól megszokott életünk sarkaiból fordult ki. Ráadásul a jól bevált napi rutinjainkat is át kell alakítani, alapvető társas kapcsolatainkat is át kell alakítani. Az ember, viszont lényegét tekintve mindig is társas lény volt, ezért a jelenlegi bezárkózás sokaknak lelki terhet is jelent.   A mostani helyzet, az egészségvédelem érdekében tett intézkedések, akaratlanul is az online tér irányába tolják el az élet minden területét és ez még jó ideig így is fog maradni. Hatékonysága bizonyos területen vitathatatlan ezért vélhetően lesznek olyan területek, ahol az online tér adja majd az élhető jövőt. Hogy miként fog ez az átalakulás hatni a közösségekre, az egyénre, a személyes kapcsolatokra, az még nem tudható.  
Néhány gondolat a COVID-19 okozta hatásokról, és a közös jövőnk alakulásáról (a teljesség igénye nélkül) 2

Az emberi kapcsolataink ápolására megmarad az igényünk. Ezért indítottuk el a GONDOLOK RÁD kampányunkat.'

Vajon kell-e ilyen filozófikus gondolatmenet egy virágbolt blogjába és egyáltalán mit keres itt mindez? Természetesen egy blogban nincsenek véletlenek, okkal gondolkodtunk el ezen. Egy jól működő kereskedelmi vállalkozás, hitünk szerint nem egyszerűsíthető le vevői igényekre és azok kielégítésére, sokkal több annál. Amikor a vevők bíznak szakértelmünkben, mikor örömöt lelnek a kiválasztott ajándékban, cserepes növényben, csokorban, esküvői csokrainkban, olyankor nagyon jó virágboltot üzemeltetni. És igen átérezzük a gyászt is, mert sajnos az is hozzátartozik, de talán a család vesztesége a búcsúzás virágaival enyhülhet, mi ezen dolgozunk.    Néhány gondolat a CVID-19 járvány okozta hatásokról, és a közös jövőnk alakulásáról (a teljesség igénye nélkül).Vajon kell-e ilyen filozófikus gondolatmenet egy virágbolt blogjába és egyáltalán mit keres itt mindez? Természetesen egy blogban nincsenek véletlenek, okkal gondolkodtunk el ezen. Egy jól működő kereskedelmi vállalkozás, hitünk szerint nem egyszerűsíthető le vevői igényekre és azok kielégítésére, sokkal több annál. Amikor a vevők bíznak szakértelmünkben, mikor örömöt lelnek a kiválasztott ajándékban, cserepes növényben, csokorban, esküvői csokrainkban, olyankor nagyon jó virágboltot üzemeltetni. És igen átérezzük a gyászt is, mert sajnos az is hozzátartozik, de talán a család vesztesége a búcsúzás virágaival enyhülhet, mi ezen dolgozunk.    
Természetesen az üzletünk a korlátozó intézkedések betartása mellett tovább működik. A helyzetre tekintettel viszont próbáljuk a vevőinket webshoppunkon keresztül is akciókkal kiszolgálni és így is mosolyt csalni az arcokra. Attól, hogy felelős magatartást tanúsítva otthon maradunk, még gondolhatunk valakire (szülőre, kedvesre, barátra, rokonra stb.). Az emberi kapcsolataink ápolására megmarad az igényünk. Ezért indítottuk el a GONDOLOK RÁD kampányunkat. A kampány apropójára újra aktiváltuk webshopunkat, ahol fokozatosan töltjük fel az árukat, hogy akár a kanapéról is tudjanak virágot küldeni. A személyes választás örömét szem előtt tartva hamarosan meglepetésekkel fogunk szolgálni.
A kiszállítást a lehető legnagyobb körültekintéssel végezzük, mindenekelőtt a biztonság a legfontosabb. Ezért örömünkre szolgál, hogy a Flóra Hungária is kellően odafigyel a biztonságra (az áruszállítás szabályai szerint). Az áruk szállítására szolgáló úgynevezett CC. Kocsikat például a kamionok kipakolása során egyenként fertőtlenítik. Mindez a szállítmányok indításánál is megtörténik, valamint mi is fertőtlenítő-törlő kendőkkel takarítjuk át a felületeket, különösen áru fogadásakor és kiszállítás előtt. Mindez mindannyiunk érdekében történik, hiszen mi is védeni kívánjuk egészségünket, ezzel pedig vevőink védelmét is szolgáljuk.   A GONDOLOK RÁD kampány részleteit – a kiszállítás, az elérhető áruk és egyéb vonatkozások tekintetében – a honlapunkon találják (https://tassivirag.hu/). Várjuk Önöket szeretettel!
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Páfrány - Cycas

Pálma

A pálmák már több millió éve is éltek a földön, de még mindig nem mentek ki a divatból! Tökéletesen passzolnak mind a modern és vintage lakások stílusához.

Tovább a termékhez

Menü

A jelenlegi helyzetre tekintettel csapatunk kontakt mentes kiszállítással dolgozik.

 

A szolgáltatás árát online utalással várjuk. Majd egy előre megbeszélt helyen
(kapuban, ajtó előtt, stb.) hagyjuk a növényt, és telefonon értesítjük Önöket a csomag megérkezéséről, így a személyes kontaktus elkerülhető.

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

Kedves Vásárló!

Mindenki tudja, hogy a koronavírus átalakította mindennapjainkat. Arra kell törekednünk, hogy minél kisebb számú a személyes érintkezéssel oldjuk meg a napi teendőinket az egészségünk megóvása érdekében.

 

Ugyanakkor a bezárkózás felerősít bizonyos emberi érzéseket, eszünkbe jutnak szeretteink. Van, aki hiányzik, valaki azért jut eszünkbe, mert születésnapja van, vagy csak úgy gondolunk rá.

 

Ezért elindítunk egy akciót, amely során üzletünkből online rendeléssel, kiszállítással, online fizetéssel kínálunk extra besorolású orchideákat és flamingókat, hogy ily módon is kifejezhessék, hogy gondolnak egymásra. Az akció neve GONDOLOK RÁD!

 

Tudjuk, hogy a helyi közösségek tudatos magatartása esélyt fog adni a majdani újra induláshoz! Ezért a GONDOLOK RÁD  akció keretében kiszállított virágokat előzetes egyeztetés alapján akár érintkezésmentes módon is kiszállítjuk Önöknek.

A Tassivirág szakmai és vállalkozói múltja három évtizedre tekint vissza. Tasson 1989-ben nyílt meg az első üzletünk, majd 2013-ban nyitottuk meg a forgalmas tassi főút mellet az új, üzletünket.

 

Lelkes csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a virágkötészet, mint szakma továbbra is a vevő egyedi igényeinek és elképzeléseinek a szakszerű és kreatív megvalósításáról szóljon. 

 

Ezen felül kimondottan fontos számunkra a környezetvédelem és a tudatos fogyasztói magatartás támogatása.

 

A környezettudatosság jegyében növényeinket a saját esővíz gyűjtőnkben összegyűlt csapadékkal locsoljuk, valamint nem használunk vegyszereket, ennek megfelelően üzletünkben nem tartunk mesterségesen, vegyszerekkel megfestett virágokat. Továbbá a tőlünk vásárolt virágait újrahasznosított papírszatyorban viheti haza. 

 

Webáruházunkban azokat a termékeinket válogattuk össze, amelyek tökéletesek bármilyen alkalomra. Legyen szó különleges eseményről, vagy a mindennapokról, kínálatunkban megtalálja a megfelelő meglepetést. 

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

 

Tassivirág – profi kezek által válogatott virágokból.

  1. Termék kiválasztása
  2. Szállítási cím megadása
  3. Bankkartyás fizetés
  4. Szállítás a rendelést követő munkanapon
  5. Tovabbi informaciókért a vásárlás menetéről kattintson ide:
    Vásárlás menete

Kapcsolat

Telefon: 06 30 3789-746

E-mail: tassiviragbolt@gmail.com

Nyitvatartás:
H-P: 8:00-15:00
Sz: 8:00-15:00
V: 8:00-12:00

 

Cím: 6096 Tass, Akácfa utca 16.

 

Üzenjen nekünk itt: