Close

Ébred a kert szépségverseny

neonbrand-qo6_mo9dsYg-unsplash

A világ legnagyobb virágoskertje a Hollandiában, Amszterdamtól mintegy 40 km-re található Keukenhof (magyarul konyhakert). Erről két évvel ezelőtt írtunk blog bejegyzést, amit itt találhatnak meg: A világ legnagyobb virágos kertje

 

Keukenhof március és május között szokta fogadni a látogatókat, de az idén (71 éves fennállása során először) nem nyithat ki. A szervezők ezért virtuális túrákat szerveznek a kertben. A legújabb túrájukat itt tekinthetik meg:

 

 

Felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon mi a helyzet a saját házunk táján?

Kimozdulni ugyan nem tudunk, de virtuálisan mégis be tudnánk mutatni kertjeinket és, ha már bemutattuk, miért ne lehetne egy kis megmérettetés is köztük. 

Végül arra az elhatározásra jutottunk, hogy versenyt hirdetünk az alábbi négy kategóriában:

 • Kert
 • Balkon/Terasz
 • Kerti tó
 • Sziklakert

A versenyre május 10-ig lehet jelentkezni. A jelentkezéshez küldjön egy fotót a kertjéről emailben (tassiviragbolt@gmail.com), vagy Facebookon keresztül. Kérjük, hogy az üzenetben írja meg, hogy melyik településen van a kertje és hogy melyik kategóriába nevez be (kert, balkon, kerti tó vagy sziklakert). A képeket a Facebook oldalunkon töltjük fel egy albumba.

 

A megmérettetésben bárki részt vehet, akár valamennyi kategóriában indulhat ugyanaz a személy, és bármelyik településről lehet jelentkezni. A kategóriák győztesei a legtöbb szavazatot kapott fotók beküldői lesznek. Csak a Tassivirág Facebook oldalán leadott ’Like’-ok számítanak érvényes szavazatnak.

 

A kategória győztesek nyereménye 3500 Ft-os vásárlási utalvány, amit ebben az évben lehet felhasználni az üzletünkben, vagy a webáruházunkban. A szavazatot leadók között három orchideát sorsolunk ki. A szavazás lezárása 2020 május 24-e éjfél. Versenyre fel! 

További bejegyzések

Páfrány - Cycas

Pálma

A pálmák már több millió éve is éltek a földön, de még mindig nem mentek ki a divatból! Tökéletesen passzolnak mind a modern és vintage lakások stílusához.

Tovább a termékhez

Menü

A jelenlegi helyzetre tekintettel csapatunk kontakt mentes kiszállítással dolgozik.

 

A szolgáltatás árát online utalással várjuk. Majd egy előre megbeszélt helyen
(kapuban, ajtó előtt, stb.) hagyjuk a növényt, és telefonon értesítjük Önöket a csomag megérkezéséről, így a személyes kontaktus elkerülhető.

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

Kedves Vásárló!

Mindenki tudja, hogy a koronavírus átalakította mindennapjainkat. Arra kell törekednünk, hogy minél kisebb számú a személyes érintkezéssel oldjuk meg a napi teendőinket az egészségünk megóvása érdekében.

 

Ugyanakkor a bezárkózás felerősít bizonyos emberi érzéseket, eszünkbe jutnak szeretteink. Van, aki hiányzik, valaki azért jut eszünkbe, mert születésnapja van, vagy csak úgy gondolunk rá.

 

Ezért elindítunk egy akciót, amely során üzletünkből online rendeléssel, kiszállítással, online fizetéssel kínálunk extra besorolású orchideákat és flamingókat, hogy ily módon is kifejezhessék, hogy gondolnak egymásra. Az akció neve GONDOLOK RÁD!

 

Tudjuk, hogy a helyi közösségek tudatos magatartása esélyt fog adni a majdani újra induláshoz! Ezért a GONDOLOK RÁD  akció keretében kiszállított virágokat előzetes egyeztetés alapján akár érintkezésmentes módon is kiszállítjuk Önöknek.

A Tassivirág szakmai és vállalkozói múltja három évtizedre tekint vissza. Tasson 1989-ben nyílt meg az első üzletünk, majd 2013-ban nyitottuk meg a forgalmas tassi főút mellet az új, üzletünket.

 

Lelkes csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a virágkötészet, mint szakma továbbra is a vevő egyedi igényeinek és elképzeléseinek a szakszerű és kreatív megvalósításáról szóljon. 

 

Ezen felül kimondottan fontos számunkra a környezetvédelem és a tudatos fogyasztói magatartás támogatása.

 

A környezettudatosság jegyében növényeinket a saját esővíz gyűjtőnkben összegyűlt csapadékkal locsoljuk, valamint nem használunk vegyszereket, ennek megfelelően üzletünkben nem tartunk mesterségesen, vegyszerekkel megfestett virágokat. Továbbá a tőlünk vásárolt virágait újrahasznosított papírszatyorban viheti haza. 

 

Webáruházunkban azokat a termékeinket válogattuk össze, amelyek tökéletesek bármilyen alkalomra. Legyen szó különleges eseményről, vagy a mindennapokról, kínálatunkban megtalálja a megfelelő meglepetést. 

 

A megrendelt termékek kiszállítását közvetlen környezetünkben tudjuk csak vállalni (Apaj, Dömsöd, Dunaújváros, Dunavecse, Kiskunlacháza, Kunszentmiklós, Ráckeve, Szalkszentmárton, Tass). 

 

Tassivirág – profi kezek által válogatott virágokból.

 1. Termék kiválasztása
 2. Szállítási cím megadása
 3. Bankkartyás fizetés
 4. Szállítás a rendelést követő munkanapon
 5. Tovabbi informaciókért a vásárlás menetéről kattintson ide:
  Vásárlás menete

Kapcsolat

Telefon: 06 30 3789-746

E-mail: tassiviragbolt@gmail.com

Nyitvatartás:
H-P: 8:00-15:00
Sz: 8:00-15:00
V: 8:00-12:00

 

Cím: 6096 Tass, Akácfa utca 16.

 

Üzenjen nekünk itt: